Klaus Sørensen

Klaus blev i januar valgt som ny formand i foreningen, og har i den daglige drift det overordnede ansvar for festivalens økonomi og udvikling. 
 
Klaus bor til dagligt i Klitmøller men nyder turen til Skive flere gange i ugen og glæder sig til for første gang at stå i spidsen for den festival han mener har den smukkeste belligenhed i Danmark

Charlotte Danefeld

Charlotte har siddet i bestyrelsen som suppleant i adskillige år men blev i 2016 valgt ind som medlem af bestyrrelsen. Til dagligt har Charlotte ansvaret for vores markedsføring og PR samt erhvervssalget, BizNiz
 
Charlotte har været med ved festivalen siden 2010 og glæder sig bl.a. til for andet år at kunne byde vores gæster velkommen i det flotte telt, der huser restaurant og BizNiz område.

Michael Eiskjær

Michael er ny i bestrrelsen men har allerede sat sig på den tunge og fornemme post, hvor han sørger for musikken til Skive Festival. 
En spændende opgave på et marked der er i rivende udvikling. Michael har sammensat et skønt program, hvor der er musik for enhver smag. Det kombineret med skønne omgivelser og en smuk festivalplads giver grobund for en fantastisk første weekend i juni på Strandtangen

Henrik Kirketerp Møller

Henrik trådte i januar 2016 tilbage som formand efter mange, mange år på posten. Henrik synes der skulle nye kræfter til, men heldigvis er han blevet i bestyrelsen og der drages stor nytte af den erfaring man har samlet i over 20 år ved Skive Festival. 
 

Thomas Jørgensen

Thomas er også ny i festivallens bestyrelse men har en stor portion erfaring fra lignende arrangementer, som han bidrager med i stor stil. 
Thomas ser store muligheder for at bringe Skive Festival på ret køl igen og er glad for, at han nu kan være en del af den udvikling, som i år og kommende år vil vise sig på festivalen.
 

Morten Riisgaard

Morten har været med ved festivalen siden 2008 så har både været med til op- og nedturene. Stadigvæk er lysten for at skabe årets fest enorm, og han glæder sig som en cirkushest til at komme "på græs" til sommer. 
Morten har ansvaret for Rolinu! området i skoven samt billetering og indgang. 

    SOCIALE MEDIER

KØB BILLET            

HØR RADIO SKIVE