SOMMERFEST PÅ SKIVE FESTIVAL

Skive Festival lancerede i 2016 BIZNIZ, som er DIN firma sommerfest på Skive Festival – og dette blev taget imod med stor succes! Vores flotte luksus restauranttelt var vel besøgt og vi afviklede mange arrangementer, hvor der var rundvisning med spisning på programmet. I 2017 gør vi igen en ekstra stor indsats for at give egnens virksomheder en god festival oplevelse.

HVORFOR BOOKE SOMMERFEST PÅ SKIVE FESTIVAL?
Fordi rammerne er unikke og ikke til sammenligning med noget i nærheden. Vores luksus restauranttelt ligger med udsigt og terrasse lige i vandkanten og med udsigt til scene 1 på den anden side. Du får hele festivalen ind med hver bid du tager og tår du drikker. Du sidder i det åbne, frem for indendørs i mørket. Du kan booke arrangement både inden musikken går på, så I kan spise i ro og mag, og imens musikken spiller, så der er skruet max. op for festen.
Virksomheder sidder i separat afdeling i teltet og har særskilte fordele. Du har mulighed for at booke dit arrangement med ad libitum, så du ikke behøver spekulere på det praktiske omkring forplejning af medarbejdere.

Priserne er:
- Dagsbillet inkl. buffet og 2 timers ad libitum øl, vin, vand: 795,-
- Buffet og 2 timers ad libitum øl, vin, vand: 395,-
- Buffet: 195,-

Arrangementet fordrer, at man har billet til pladsen, men mange af jeres ansatte har købt indenfor de næste par måneder, så I får derfor priserne med/uden billet.

Arrangementet kan du booke ved at kontakte arrangementsansvarlig Charlotte Danefeld Pedersen på 41119938 eller charlotte@skivefestival.dk.

Læs mere om BIZNIZ her

    SOCIALE MEDIER

KØB BILLET            

HØR RADIO SKIVE