DEN FRIVILLIGE INDSATS

Skive Festival er meget mere end den musik du hører på pladsen.
Bag scenen og festivalen rumsterer en kæmpe organisme af mennesker, der arbejder på højtryk for at sikre dig de forrygende festivaldage.

Foreningen Skive Festival arbejder ihærdigt året rundt med den vigtige kontakt til musikbookere og øvrige samarbejdspartnere, og andre giver den en skalle op til og under festivalen, når pladsen skal bygges op og den gode service sikres.
Kernen af indsatsen består af ca. 1.000 frivillige, der står klar til at give dig den bedste festivaloplevelse – alle med samme passion for den fede musikoplevelse og glæden ved at yde et stykke arbejde til gavn for jer gæster og i den sidste ende foreningerne.

For Skive Festival er en non profit almennyttig kulturel forening, hvis eventuelle overskud går til initiativer indenfor ungdoms- og amatøridræt, kultur, velgørende og humanitære formål. Dvs. at de år hvor vi har det forventede antal solgte billetter eller mere, går alt overskud til de efterhånden mere og mere trange kår på institutionerne og i foreningerne.

DU har en direkte mulighed for at påvirke dette og støtte foreningerne, ved at købe din billet, deltage i festivalen og forsyne dig på pladsen, uanset om solen skinner eller regnen siler.