SE HER FORÆLDRE...

Her på Skive Festival er vi ikke blege for at omtale os selv som en af landets sikreste festivaler. Hvert år rapporterer de gule vagter og politiet på festivalpladsen om en utrolig rolig festival med imødekommende og festglade gæster.

En publikumsundersøgelse blandt vores gæster har vist, at sikkerheden var det forhold, gæsterne var mest tilfredse med. I år har vi i højere grad valgt at fokusere på regionens uddannelsessteder, hvorfor vagter og politi vil holde et ekstra vågent øje med de unge mennesker. Politiet opretter hvert eneste år midlertidig base på festivalen, for at være tættere på gæsterne og sørge for deres sikkerhed. Der er overvågning på campen alle døgnets timer, så vores gæster trygt kan slå telt op og overnatte her.

Skive Festival bliver betegnet som en ”mellemstor” festival i Danmark, og bliver af mange anset som en hyggelig og social festival. Festen og det kammeratlige er i højsædet, og bliver af mange gæster anset som et godt sted at starte sin festivaldeltagelse ud, inden man tager på eks. Roskilde Festival. På Skive Festival har samaritterne deres telt åbent hele døgnet, så de er klar til at tage gæster ind, der af den ene eller anden grund har brug for en plejende hånd. Man kan godt tage på festival uden at drikke og vi har mange gæster på 14-15 år.

Vi udskænker kun alkohol til personer over 18 år, både på campen og festivalpladsen. Der er nultolerance overfor narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Har du som forældre spørgsmål eller brug for en snak med os.
Skriv til os på info@skivefestival.dk