THE ZOO

I 2017 har vi døbt "Camp'en" The Zoo. Det er gjort med et glimt i øjet over, at vi slipper alle vores fantastiske gæster løs på græsset, som ligger på Dyrskuepladsen.

Og i 2017 vil du kun skulle gå over vejen, inden du bevæger dig ind på Festivalen, da du allerede fra indgangen ved iskiosken bevæger dig ind i Skive Festivals univers.

Alle typer drikkevarer MED DANSK PANT må medbringes (DOG IKKE I GLASFLASKER). Vi er på en plads, hvor der løbende er arrangementer med dyr og masser af mennesker. Derfor kan vi ikke løbe risikoen for flasker, der ligger knust i græsset.

Der er naturligvis adgang til bad og toiletter.

Om morgenen serverer vi stadig en stor morgenbuffet, dette år i samabejde med RENT LIV, så du kan få en god start på dagen.

Som noget nyt i år, så har vi lavet et samarbejde med Dagli' Brugsen fra Balling, som vil flytte dele af forretningen ned på Campen den weekend. Her kan du købe alt det nødvendige til festival som fx kolde øl, spiritus, chips, tandbørste, fastfood samt en masse andre nyttige varer. 

Glæd dig til 4 fede dage med flere tusinde andre unge mennesker på The Zoo.

The Zoo åbner torsdag den 1. juni kl 12 og lukker igen mandag den 5. juni kl. 12. Du får hele herligheden fra torsdag til mandag for samme pris som tidligere år, hvilket vil sige blot 250 kr. pr. person.

Er I minimum 20 personer der skal afsted og gerne vil bo samlet på campen, så send en mail til helene@skivefestival.dk - så reserverer vi en plads til jer!

Ønsker I at bo lidt mere luksuriøst og er afstanden til festivalpladsen ikke den vigtigste, så henviser vi til Skive Fjord Camping, som du kan læse mere om her:
http://skivefjordcamping.dk/campingferie/skivefestival/index.html

Vi ses på The Zoo - Dyrskuepladsen - til en forrygende festival camp!