BENJAMIN HAV

Benjamin Hav

Sjælden booker vi den samme kunstner 2 år i træk, men vi må bare sig, at de her gutter væltede festivalen sidste år. Nok derfor I tigger og ber om mere. Så derfor kan I byde velkommen tilbage til Benjamin Hav & Familien.

Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark, der leverer med både præcision, klarhed og indlevelse i hver sætning. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige og kringlede tekstunivers, hvor han opererer I et spændingsfelt, der rækker fra renfærdig sindighed til brassband-konfetti.

Benjamin Hav & Familien – Familien er håndplukket af nogle af Danmarks dygtigste musikere, herunder Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Sammen laver de den vildeste liveoplevelse længe set, når de giver et helt nyt liveudtryk til numre som ’Musse’, ’Spice Up Your Life’, ’Den Dejligste Boy’, ’Velkommen’ og mange flere. Måske er der mulighed for at genopleve nogle at de hits Benjamin lavede i Benal, eller de sange han har lavet sammen med Emil Kruse, emil Lange, Pind m.fl.

Benjamin Hav & Familien er mødet mellem grænseløse ambitioner, højtragende drømme og bevægende hofter, og det kan I få mere af Torsdag 1. juni 2023. Så en god ide er nok allerede nu at spørge chefen om fri dagen efter.